Klussen!!!

1 apr 2013 door     2 reacties   

Wij zijn nog  in Trinidad!! De Nostress gaat 3 dagen de wal op, altijd spannend!!. We hebben hier en daar eens rondgevraagd, verschillende jachtwerven en ook verschillende mogelijkheden! Een check van het onderwaterschip en cleaning van het een en ander.  Het wordt Powerboats !

 

IMG_7554.JPGIMG_7555.JPGIMG_7556.JPG

 

 

 

 

 

Dinsdag om 10.00 uur bij de kraan! Dinsdag wordt zij er uit gehesen, hangend in de kraan het terrein op gereden en op een goede plek neergezet, op dat moment komen er allerlei mensen langs om  hun hulp aan te bieden ( zoeken werk), Maarten doet dit toch liever zelf, en zo klimmen wij 3 dagen laddertje op en af!

 

IMG_7572.JPG IMG_7563.JPGIMG_7565.JPG

 

 

 

 

 

 

Het onderwaterschip, dat wij in het voorjaar 2012 van een nieuw antifauling systeem, Coppercoat, hebben voorzien ziet er prima uit en in een mum van tijd is het schoon. Een nieuwe zinkanode bij de schroef, en een nieuwe laag antifauling op het staartstuk van de saildrive is wel nodig.

 

IMG_7575.JPGIMG_7582.JPGIMG_7586.JPG

 

 

 

 

 

Dus tijd over, we blijven tenslotte 3 dagen op de wal,  de romp wordt ook onder handen genomen en ziet er dan weer blinkend en Tip Top uit!! Donderdagmiddag weer te water, heerlijk we dobberen weer!!

 

Trinidad 1.jpg

 

De crew bij Powerboats is echt geweldig , het uit en in het water hijsen ging snel, zorgvuldig en perfect ook zijn zij zeer behulpzaam .

2 reacties + Reactie toevoegen

 • Hoi Thea en Maarten

  Klaar met klussen dus geniet er maar weer van.
  Ik vind het leuk om jullie een beetje te volgen alleen gaat de tijd zo snel dat het alweer een maand geleden was dat ik heb gekeken.
  Geniet er van tot de volgende keer

  Groeten Cocky en Hennie

 • Hallo Maarten en Thea,

  Ik ben vanochtend weer geland na een geweldige BVI Springregatta .
  Jammer dat jullie het niet konden halen maar ik las net dat het schip er nu weer tip top bij ligt en dat is belangrijker. We zijn als 6e geëindigd in de bare boat klasse van 50 voet en meer. We hebben geweldig geracet met zelf nog flinke buien.
  Zal jullie blijven volgen en wens jullie een fijne reis verder

  Groet Geerko

Wil je reageren op dit bericht? Leuk!

*