Trinidad!!

1 apr 2013 door     1 reactie   

P1060410.JPGHeel vroeg in de ochtend als het net begint  te gloren maken wij de lijnen los, halen het anker op! Vaarwel Tobego!  Een prachtige zeildag, 75Nm, als het weer begint te schemeren zeilen wij de de baai bij Chagauramas in, de wind valt weg  ruimen de zeilen op en banen ons een weg tussen allemaal bootjes voor anker en aan moorings richting de customs. Het is al pikdonker als wij daar aankomen maar ze zijn nog aanwezig en zijn nog welkom, de Immigratie morgen die is al gesloten. Dan zoeken wij tussen alle bootjes een vrije mooring , wij zijn in Trinidad!

 

 

IMG_7520.JPGIMG_7543.JPG

De volgende ochtend vroeg komt Fast Fred, hij heet ons welkom en voorziet ons van de nodige informatie, cruisersnetje iedere ochtend om 08.00 uur, handige boekjes en leuke tijdschriften en als wij hulp nodig hebben kanaal 68 VHF. Dat het werkt hebben wij gemerkt, een losgebroken mooring met schip, een omgeslagen dinghy, een boot drijvend zonder motor, een oproep en overal kwamen dinghy’s vandaan en werd er hulp geboden. Top!!

 

IMG_7523.JPGIMG_7527.JPGIMG_7528.JPG

 

Er is gebeurt vanalles om ons heen, iedere dag weer een belevenis, zelfs grote zeeschepen worden vlak voor ons naar zee gesleept.

 

 

 

IMG_7515.JPG Trinidad.jpg Trinidad1.jpg

 

Ook maken wij een rondje met de dinghy om het eiland Gaspar Grande, mooie baaitjes met prachtige huizen, overal leuke snorkelplekken.

 

P1060457.JPGP1060460.JPG

 

Wij worden op zaterdag uitgenodigd om Bake and Shark  te eten! Oeps durven wij, broodje haai??? Het was echt heerlijk!!

 

1 reactie + Reactie toevoegen

  • Maarten en Thea,
    Wat maken jullie toch een heleboel mee. Geweldig om dit allemaal te lezen.

    Peter Numan

Wil je reageren op dit bericht? Leuk!

*