Waterdrager!!

25 mrt 2013 door     Geen reacties   

IMG_7274.JPGP1060401.JPG

 

Water!! Hier in de warmte hebben wij best veel behoefte aan water . Sinds Lissabon kopen wij drinkwater in flessen van 5 liter, voor alle overige dingen gebruiken wij water uit de tanks. Nu wij  alleen maar voor anker liggen en niet in een haven, dus geen waterkraan met slang in de buurt,  is Maarten gepromoveerd tot Waterdrager!! Met een aantal lege 5 liter flessen, deze zijn echt handig want de grotere jerrycans zijn niet te tillen, en 2 opvouwbare jerrycans van 15 liter gaat hij op pad met de dinghy . Op de steiger bij de vissers mag hij de flessen vullen en dan weer met de dinghy terug, de flessen aan boord tillen  en zo kunnen de tanks weer bijgevuld worden.

IMG_7266.JPGIMG_7269.JPGIMG_7271.JPG

 

Wil je reageren op dit bericht? Leuk!

*