TOBAGO!!

18 mrt 2013 door     1 reactie   

Tobago 09.00 uur. Positie 11’10.8 N. 60’44.1 W.

De laatste mijlen naar Tobago, de wind trekt aan en zo moeten wij er flink de rem op zetten! We willen niet in het donker en ook niet buiten de kantooruren van de Costums aankomen. De pilot en de nodige vertrekkers vertellen ons dat buiten deze tijden je op een vriendelijke manier  een boete krijgt dus dit willen wij vermijden!  We zetten een 3e reef en rollen de genua nog meer weg, niet te geloven wij gaan nog als een speer en mogen ook weer genieten van een enorme Achtbaan!  Om 06.30 u wordt het licht, en om 08.30 droppen wij het anker in de Rocklybay bij Scaraborough. Wij zijn in de Carieb!!

IMG_7241.JPGIMG_7498.JPG

 

 

 

 

 

 

Maken schoon schip, drinken koffie bij de Blues, die hier ook voor anker ligt en daarna inklaren.
Alles is op loopafstand, eerst naar de Immigratie, daar moet alles in 4-voud ingevuld worden, niet 1x en dan een kopie draaien, nee gewoon nog met ouderwets carbonpapier ook wordt alles in een heel grot dik boek opgeschreven, daarna naar de Costums, daar is even geen tijd of wij over een half uur weer terug willen komen?? Oké dan later weer eens kijken of er iemand paraat is en ja hoor een uiterst vriendelijke heer met de nodige humor vult de nodige papieren in, 4-voud met carbonpapier  en wenst ons een plezierige tijd op Tobago!

1 reactie + Reactie toevoegen

 • Mooi gedaan hoor volgens mij lekker vlot gevaren.
  Ik stuurde nog een mail met mijn reisplanning voor de BVI Spring Regatta.
  Hebben jullie die nog ontvangen?
  Het leuk zijn jullie te spreken en te zien.
  Misschien kunnen jullie een dagje mee in de wedstrijd.

  Groet Geerko

Wil je reageren op dit bericht? Leuk!

*