Rita’ s Eethuis!!

24 feb 2013 door     1 reactie   

Bij veel zeilers bekend  “Rita’s Eethuis”  in Domburg,  een bijzonder gezellig meetingpoint!  Er was nog geen haven aan de Suriname-rivier dus iedereen lag hier bij Domburg voor anker. Bij Rita kon je water halen en ook nog heerlijk eten!

P1050945.JPGP1050946.JPG

 

 

 

 

 

Helaas staat Rita’s eethuis nu leeg en verlaten in Domburg, door allerlei verwikkelingen is zij als het ware weggepest, en nu neergestreken bij White Beach!  Wij gingen er eens een kijkje nemen! White Beach, naar ons idee een behoorlijk vervallen Resort en je moet nog betalen ook, wij werden direct op ons nek gezeten toen wij het Resort binnen kwamen, snel eten halen  en dan weer weg!  Bij het horen van erg luidruchtige Rampestamp muziek en het ontbreken van publiek, hebben wij inderdaad rechtsomkeert gemaakt.

 

P1060116.JPGP1060113.JPGP1060118.JPGP1060114.JPG

 

 

 

 

 

3 dagen later ondernemen wij een 2e poging en dit was helemaal geslaagd!

Heerlijke Bamie met saté gegeten bij Rita die het uiteraard ongelooflijk gezellig vond dat de zeilers haar toch nog weten te vinden.

1 reactie + Reactie toevoegen

  • Hallo Maarten en Thea, hoe is het daar? Leuk om te lezen dat jullie Rita gevonden hebben! Zijn jullie nog bij Waterland? Doe Mirjam de groeten van ons, de kids missen het zwemmen daar nog steeds. Hier alles goed, druk bezig met reparaties op de kant. Hopelijk donderdag door naar Grenada. Wanneer gaan jullie door?
    liefs Waltzing Mathilda crew

Wil je reageren op dit bericht? Leuk!

*