Paramaribo!!

17 jan 2013 door     11 reacties   

Onze positie: 05’49.4N en 55’08.8W.

Waauw wij zijn aan de overkant, 19.30 uur (Surinaamse tijd) hebben wij, op de behoorlijk stromende Suriname rivier, het anker laten vallen bij Paramaribo! Het voelde heel bijzonder toen de uiterton van de Suriname rivier in zicht kwam, helemaal zeilend naar de overkant! Het was een enerverende oversteek met de laatste nacht nog heel veel spoelwater (regen) om de “Nostress” enigsinds blinkend in Suriname aan te laten komen.
Genietend in de kuip klinken met wij met bubbels op de goede aankomst, dat onze Nostress het goed gedaan heeft en op wat Suriname  voor ons in petto heeft.

Heel veel dank aan Martijn, onze webmaster, die trouw onze berichten op de site plaatste zodat jullie ons konden volgen, helemaal TOP!

11 reacties + Reactie toevoegen

 • Super!!!!!
  Heerlijk om nu aan de overkant te zijn en hier het land te ontdekken, mensen te ontmoeten en gewoonweg te genieten van al het moois dat onze planeet de mens kan bieden.
  Met vrienden leuke dingen te ondernemen, dat moet goed komen “in den vreemde”.
  Groetjes
  Wilco en Christa

 • Heerlijk om over jullie, toch wel ruige, oversteek te lezen. Klein traantje bij het eerste ‘ land in zicht’ ? We kijken uit naar jullie verhalen over Suriname.
  Lieve groeten,
  Rene en Gerrie

 • Hoi hoi,

  Zijn jullie al een beetje bekomen van de grote oversteek? En zijn jullie op avontuur in de Bush Bush? We zijn erg benieuwd naar nieuwe verhalen/ beeldmateriaal…Veel liefs van ons vijf
  Ps. Zag dat Justin karsodikromo tegenwoordig weer in Paramaribo woont en werkt. Mocht je m treffen doe m maar de groetjes….
  En waarom kan ik niets meer posten op de echte site???
  .

 • Wow, gefeliciteerd met jullie aankomst! Die uiterton is inderdaad wel een hele speciale na zo’n lange oversteek.. Geniet ervan. Groeten van de familie Ambtman

 • Wow – gefeliciteerd met jullie veilige aankomst! Die uiterton is wel een hele speciale na zo’n lange oversteek. Geniet ervan. Groetjes van de familie Ambtman

 • Ha Maarten en Thera,

  Vanuit een winters Limburg onze bewondering voor jullie prestatie!
  Geniet van al het moois dat jullie nog te wachten staat. We blijven jullie volgen.

  Hartelijke groeten,

  Riet en Rutger

 • Hoi Thea en Maarten,
  Aangekomen!!!!!Geweldig!!!!!Gefeliciteerd!!!!!
  Wat moet dit jullie een fantastisch gevoel geven. Nu op je gemak uitrusten en genieten van de relaxte lifestyle van Suriname? Lekker in de warmte? Dat wordt nog lekkerder als je bedenkt dat we hier in de kou zitten met sneeuw en ijs.
  Geniet, laat de bubbels rijkelijk vloeien en veel plezier verder op deze superreis!
  Liefs Johan en Lenie.

 • Van harte gefeliciteerd met de oversteek. Fijn dat alles goed gegaan is en dat jullie er zo goed doorheen gekomen zijn. Nu genieten in Suriname: heel veel plezier.
  Jacomine en Roel

 • Hai lieve Thea en Maarten,

  Wat een fantastische prestatie van jullie, geweldig. Hoe voelen jullie je nu?
  Thea wat ben je toch weer een keukenprinses met dat verse zelf gebakken brood.
  Maak er een mooie tijd van we blijven jullie volgen het is erg leuk om jullie avonturen zo lekker veilig thuis te lezen.

  Veel liefs en een dikke zoen van ons allemaal uit Veere,
  Annemarie

 • Goed gedaan. Ik zie dat er nog meer volgers zijn uit het mooi Veere. Have Fun en Suc6

  Arjan

 • Hoi Maarten en Thea

  wel wat laat maar toch nog gefeliciteerd met deze overtocht.
  Geniet van al de ervaringen in suriname.
  Leuk die verhaaltjes van de dagen op zee.
  Super om ze te lezen
  Dikke knuffel Cocky

Wil je reageren op dit bericht? Leuk!

*