Weerzien na 25 jaar op La Palma

12 dec 2012 door     1 reactie   

P1050507.JPG 4 december zeilen wij met een Noord-Oostenwind 5 van Gomera naar  La Palma, 65 NM dus een dagtochtje! Het was een tochtje uit duizenden, strakblauwe lucht en halve wind surfen wij als een speer op La Palma aan!  Spannend in de haven wachten Dick en Heleen ons op en dat wordt een weerzien na 25 jaar! Zij staan al te zwaaien vanaf de pier en het is super gezellig, het lijkt alsof er geen jaren tussen zitten!  Heel bijzonder zo hier op La Palma!!  Zij vinden ons maar avontuurlijke zeilers!   http://dickenheleen.wordpress.com/2012/12/05/avontuurlijke-zeilers-uit-nl-in-tazacorte/    Wij vinden hun avontuur weer heel bijzonder!! Hier wonen en leven in een prachtig huis met een enorme mooie tuin op La Palma!!

 

 

IMG_6159.JPG IMG_6160.JPG IMG_6176.JPG

 

 

 

 

 

Bewonderen het prachtige huis en tuin, met allemaal leuke hoekjes en terrasjes, van Dick en Heleen en maken een prachtige wandeling door hun achtertuin!

 

 

1 reactie + Reactie toevoegen

  • Leuk verhaal joh! We zien elkaar vanavond!
    Heleen

Wil je reageren op dit bericht? Leuk!

*