Vervolg Rabat – Canarische eilanden!

15 nov 2012 door     Geen reacties   

De derde nacht, wij vinden de nachten wel erg lang om 18.00 uur is het donker en om 06.00 uur begint het weer te schemeren! Vannacht was het redelijk helder met een prachtige sterrenhemel en maan,  als de zon opkomt verdwijnt ook de nog aanwezige bewolking en het wordt een geweldige zeildag “echt een uit de boeken”

IMG_5544.JPG

IMG_5570.JPG IMG_5594.JPG

 

 

 

 

 

Het wordt weer donker, gaan de 4e nacht in en de wind wordt steeds minder,  15 mijl voor  isla Graciosa valt de wind helemaal weg  en motoren wij de laatste mijlen het is  ongelooflijk donker, met de digitale kaart op onze Ipad en de radar bij  varen wij tussen de eilenden door en om 0.200 uur (dus midden in de nacht) laten wij het anker vallen in de baai bij Graciosa.

Wil je reageren op dit bericht? Leuk!

*