Verleidelijke gezelligheid in Lagos!!

18 okt 2012 door     Geen reacties   
P1040819.JPG

IMG_5134.JPG IMG_5124.JPG Na 1 week is de Nostress weer zeilklaar, weerberichten met goede wind uit de juiste richting , een goed moment om weer verder te gaan en opnieuw in te slingeren. En perfekt windje en met uitgeboomde zeilen, een voordewindse koers zeilen wij van Oeiras naar Sines vervolgens naar Sagres en laten daar het anker vallen in een prachtige baai! Daar wacht ons een warm onthaal door de Blabber crew met een heerlijk glas wijn en allerlei lekkers, super gezellig!!

Na 3 dagen dobberen achter ons anker staat Lagos op ons lijstje. Zeilen langs de prachtige roodbruin tot okergele rotsformaties met zijn grotten en goudgele stranden, prachtig!  Tegen het eind van de middag hebben wij een plekje in de super-luxe en gezellige haven van Lagos, worden door de Zeezot-crew, Riet en Rutger, uitgenodigd voor Happy Hour samen met de crew van Blabber, Bold Black Bear, J en B en nog een aantal , deze schepen overwinteren in Lagos. Een heuse Navigators rotary organiseert de nodige activiteiten en het is hier super! Wij twijfelen, dit is ook verleidelijk  hier blijven! Lagos is een bruisend stadje, de omgeving is prachtig het weer prima!!  Helaas na 3 dagen kriebelt het weer we gaan verder!!!

Wil je reageren op dit bericht? Leuk!

*