Brighton.

16 jun 2012 door     Geen reacties   

Na de storm in Dover weer een dag noordelijke wind, Brighton is het volgende plan, de dag begint weer prachtig maar we eindigen weer met een hoop nattigheid, wel alles kunnen zeilen en zelfs met uitgeboomde zeilen, kunnen wij vast oefenen voor de oceaanoversteek.  Tot onze verassing en verbazing ligt “Jager”van Christa en Wilco ook hier, we hebben een bijzonder gezellige avond en wisselen onze verhalen uit!

De volgende dag ontmoeten wij de bemanning van de Ostrea, medevertrekkers met 3 kids!! Ook ontmoeten wij Christine een Belgische dame(60), zij zeilt solo met haar 32ft first ook richting Spanje,verhalen worden over en weer uitgewisseld  kortom het is gezellig in een regenachtig Brighton. wij bewonderen de dwarsgetuigde bark die binnen komt, dit is pas het echte werk als je de zeilen moet opdoeken!!IMG_3293.JPG IMG_3295.JPG

Wil je reageren op dit bericht? Leuk!

*