Storm in Dover!!

15 jun 2012 door     Geen reacties   

Dinsdag 5 juni, de voorspelling voor vandaag is redelijk tot het einde van de dag, maar weer eens een stapje verder! Het begon met een prachtig zonnetje maar wij eindigden dik in het pak! Regen Regen!De volgende dag vertelt de Navtex ons storm op komst! Inderdaad het werd heftig!

Response code is 404

Het was te heftig om te zeilen, Dover Castle was ook gesloten vanwege de wind,  wij maakten een wandeling naar de vuurtoren van North Foreland, tijdens een rondleiding hebben ze ons alle ins en outs verteld over de werking van deze vuurtoren. De Vuurtoren is niet meer in gebruik, blijkbaar niet meer nodig sinds alle  moderne middelen wat betreft  het navigeren, de Goodwin-sands blijken niet meer een groot gevaar! De White Cliffs blijven prachtig.

IMG_3267.JPGIMG_3275.JPG

 

 

 

 

In de vuurtoren is een typisch engels  thee restaurant  dus thee-tijd , met echte engelse theekopjes en theepot, cake, scones en nog veel meer zoete versnaperingen!

IMG_3283.JPGIMG_3279.JPGIMG_3280.JPG

Wil je reageren op dit bericht? Leuk!

*