Het ruime sop.

7 jun 2012 door     4 reacties   

Van Marken naar de Sixhaven Amsterdam, zoals gewoonlijk bomvol, en de volgende dag naar Scheveningen! Heerlijk het ruime sop!

Niet te geloven , nu al controle van de Kustwacht!! Alles prima in orde!  geen bijzonderheden!

Response code is 404

4 reacties + Reactie toevoegen

 • Hoi Thea en Maarten,
  Het is al weer bijna 2weken geleden dat we (traditie getrouw) geproost hebben op een mooie reis. We zijn hartstikke benieuwd hoe het met jullie is en waar jullie zijn en of alles gaat zoals jullie hoopten. Afgelopen weekend waren wij op Vlieland en bij het zien van alle zeilboten met dik ingepakte bemanning moesten we wel heel erg aan jullie denken. Storm, wind en regen, maar ook zon. Ook bij jullie? Liefs Johan en Lenie

 • Maarten en Thea,
  We proberen even een mailje te sturen. We hopen dat jullie beter weer hebben dan wij hier in de storm/regen. Ik begreep dat de zeilen het goed doen. Leuk om jullie te volgen, sterkte en veel plezier.

  Groeten, Ed en Nel.

 • Hoi Maarten en Thea,

  We vonden echt heel bijzonder dat we jullie nog gezien en gesproken hebben hier in Brighton. We zijn nadat jullie vertrokken zijn naar Cowes even naar de publ. library gegaan om jullie blog te lezen. Mooie site. We hopen dat jullie mooi weer tegemoet zien en heel veel kunnen genieten van alles.

  Groetjes
  Wilco en Christa

 • Wat heerlijk dat jullie onderweg zijn!! Een prachtige reis gewenst en tot onderweg!
  liefs Tom en Marieke

Wil je reageren op dit bericht? Leuk!

*