Retourtje

22 apr 2014 door     1 reactie   

Wat een retourtje zou moeten zijn, met een verblijf van 14 dagen in Nederland, werd een verblijf van 6 weken. Maarten moest een kleine revisie operatie ondergaan en dit resulteerde in een langer verblijf. Vanwege herstel hebben wij niet iedereen kunnen bezoeken, niet alle kinderen en kleinkinderen kunnen knuffelen. De boot hadden we maar voor een kort verblijf in St.Maarten achter gelaten. Zodra Maarten groen licht kreeg weer richting St.Maarten. Wij hadden zo onze zinnen gezet op New York, we zetten alles op een rijtje en maken andere plannen!

1 reactie + Reactie toevoegen

  • Balen die inbraak! We dachten al waar blijven jullie. Zitten zelf nu in Orlando. Doen de ICW. De Bahama’s waren geweldig. Sterkte en lieve groeten van de Anne Wolter

Wil je reageren op dit bericht? Leuk!

*