Sulphur Springe!!

4 mrt 2014 door     Geen reacties   

 

“St Lucia”

Een van onze favoriete eilanden met Marigot en Rodney Bay, voor ons, de mooiste ankerplekken van dit eiland!

Wij zien hier regelmatig de mooiste regenbogen!  Aardige boot-boy’s met hun meest bewonderenswaardige bootjes!

Rodney Bay Marina heeft gezellige restaurantjes en barretjes met happy hour waar het volop genieten is van heerlijke rum-punches!

St.Lucia heeft een Sulphur Springe, dit wordt ook wel de enige drive-in vulkaan ter wereld genoemd. Het is een krater maar de vorm van een krater is ver te zoeken. Doordat de vulkaan nog steeds actief is komen er veel zwaveldampen vrij en zijn er tal van zwavelhoudende warmwaterbronnen en modderpoelen. De geur zal niet iedereen plezieren maar een heerlijk modderbad doet wonderen voor de huid!? Samen met de UnWind crew en Brigitte wagen wij ons ook in die poelen, eerst  insmeren met modder dan drogen en daarna weer spoelen in de warmwater poelen, we moeten zeggen, niet verkeerd! Daarna drinken wij met zijn allen met uitzicht op de Pitons, dit zijn enorme dichtbegroeide vulkanische pieken, een super gezonde fruit-punch!

 

IMG_0416.JPG IMG_0422.JPG

 sulfurspring.jpg IMG_0475.JPG

 IMG_0488.JPG IMG_0492.JPG

 

 

 

Wil je reageren op dit bericht? Leuk!

*