Zeebenen!!

4 mrt 2014 door     Geen reacties   

P1090954.JPG

 

Zeebenen!

Onze vriendin Brigitte zeilt een aantal weken met ons mee, maar, o jee,  heeft zij zeebenen??  Wij verlaten Rodney Bay voor een tochtje van ongeveer 25 Nm, het is prachtig open weer een windje van 25 tot 28 knopen een aan de windse koers met een flinke zeedeining, kortom weer een pittig tochtje. De UnWind een prachtig aluminium Simonis Voogd Design  50ft, haalt ons in en verdwijnt  regelmatig  achter de enorme deining. Brigitte vindt het best spannend maar gedraagt zich kranig, het is natuurlijk best wennen voor zo’n landrot, en heeft gelukkig geen last van zeeziekte.  Aangekomen in Le Marin twijfelen wij, ankeren of een mooring,  dan maar ankeren en een mooring onder de boot, natuurlijk niet helemaal zoals het hoort, Maarten te water en nogmaals opnieuw ankeren, en dan ligt de Nostress uiteindelijk helemaal goed!!  Happy Hour in de Mango Bar, dus op pad met de dinghy, maar dat in en uitstappen is natuurlijk ook wennen voor onze nieuwe crew en  een dinghy-jump was dan ook niet te voorkomen! Gelukkig alleen maar nat, terug naar de Nostress en een nieuwe kans!  De borrel was echt verdiend, het was een behoorlijke zeedoop!!

 

IMG_0530.JPG

IMG_0523.JPG IMG_0515.JPG

 

Wil je reageren op dit bericht? Leuk!

*