Oud en Nieuw

4 mrt 2014 door     Geen reacties   

Bequia!!

 

 

In Bequia vieren wij Oud en Nieuw!!

Samen met een aantal vrienden genieten wij van een Lobster menu, heerlijke wijn en dessert.  Het nieuwe jaar wordt hier met prachtig vuurwerk ingeluid!  Vuurwerk georganiseerd door de overheid, verder wordt er geen vuurwerk afgestoken geen rotjes en vuurpijlen maar een 3 kwartier konden wij genieten van  de mooiste taferelen aan een heldere  hemel. Daarna lopen wij naar de hoofdstraat , komen daar terecht in een drukte en gezelligheid , er wordt volop muziek gedraaid, door iedereen gedanst, samen of alleen het maakt niet uit , jong en oud soms op zijn mooist gekleed, anderen in hun kloffie en weer anderen in een vakantie tenue,  iedereen beweegt op de geweldige Caribische muziek , een ongelooflijke gezellige sfeer!!

 

oud en nieuw 2014.jpg IMG_0251.JPG

Wil je reageren op dit bericht? Leuk!

*