Kerst 2013 Tobago Cays

31 dec 2013 door     Geen reacties   

Kerst 2013

 

 

IMG_0195.JPG

 

 

 

Na Mayreau zoeken wij een weg tussen de riffen door en  3,2 Nm verder laten wij het anker vallen vlak voor het strand. Een prachtig wit strand, wuivende palmbomen, het water vertoond hier prachtige kleuren en het is een komen en gaan van vele bootjes.

 

 

Wij liggen hier tussen de bootboy’s , lokale zeilschepen, charters en de Yet Set.

 

 

 

IMG_0143.JPG

 

 IMG_0154 - kopie.JPG

Collages29.jpg

Snorkelen tussen de schildpadden bij het Horseshoe-reef, ongelooflijk bijzonder. Tijdens onze wandeling over het eiland ontmoeten wij een  Inguaan!

 

IMG_0174 - kopie.JPG

 

Kerstavond, gezellig genietend, samen met de UnWind crew, van wijn en dish en een ongelooflijk schouwspel van natuurlichten en flitsen aan de hemel.

Kortom enorm veel wind en onweer, het weerlichten houdt de halve nacht aan. Ons Rocna anker bewijst zich weer hoewel het toch een slapeloze  nacht wordt.

 

 

IMG_0119.JPG

 

 

 

Zo blijft 1e Kerstdag  grijs, buïig met veel wind, bootboys schuilen uren onder een kleed met jassen aan in hun bootje, maar langzaam neemt de wind tegen de avond iets af en blijft het gelukkig  droog! Ons Kerstdiner wordt in de strandkeuken  door Romeo en zijn maatjes, voorbereidt, gekookt, gegrild, en op het strand gerserveerd!

 

 

 

 

Kerst Tobago Cays2.jpg

 

 

 

 

Jassen aan, kaarslicht,  wijn, Lobster, lokale groenten, rijst , gegrilde aardappelen en lokaal fruit toe, een heel bijzonder Kerstdiner!!

 

 

Kerst Tobago Cays1.jpg

 IMG_0130.JPG

 

 

 

 

Wil je reageren op dit bericht? Leuk!

*