Chagauramas!!

25 nov 2013 door     2 reacties   

Chagauramas.

 

De eerste weken in Trinidad-Chagauramas leven wij aan boord op de kant, klimmen ladder op en ladder af, en  staan in het teken van klussen en poetsen! We zijn niet de enigen, rondom de Nostress worden vele schepen bewoond en iedereen poetst en klust, het lijkt wel een klein dorp hier op de kant.

IMG_9519.JPG

IMG_9522.JPG

 

Regelmatig wordt er natuurlijk over en weer gezellig gebabbeld, waardoor de werkzaamheden zo hier en daar behoorlijk stagneren !  Vanwege de  warmte, tussen de 28 en 34 graden, beginnen wij ‘s morgens om 6.00 uur tot een uur of 12, daarna weer verder om 16.00 uur tot 18.00 uur want dan is het ook echt donker.  De avonden zijn heerlijk .

28 oktober wordt vroeg in de ochtend de airco weer van boord gehaald om 15.30uur hangen wij weer in de kraan en even later dobbert  de Nostress weer achter het anker in de baai en slapen wij weer een eerste nacht op ons waterbed

trinidad 1 november 2013.jpg

 trinidad 1 november 20131.jpg

 

2 reacties + Reactie toevoegen

 • Hey Maarten & Thea,
  goed te zien dat jullie weer terug aan boord zijn en de boot weer te water hebben. Zal wel weer even wennen zijn! Succes en veel plezier met weer inschommelen…
  Groeten,
  Gaby
  s/y Foxy Lady
  Cabo Verde

 • Lieve Thea en Maarten,

  Fijn je blog weer te lezen. Heerlijk dat jullie de Nostress goed hebben aangetroffen.
  Kan me voorstellen dat het wel een overgang is.
  Geniet er weer van, hoor. Ik kijk uit naar je volgende blog.

  Liefs,
  Rieke

Wil je reageren op dit bericht? Leuk!

*