Terug naar Trinidad!!

25 nov 2013 door     Geen reacties   

Zomer in Nederland.

Het was stil op het blog.

Na 15 weken zomer in Nederland, is het enorm moeilijk om alles weer los te laten en terug te gaan naar Trinidad, waar de Nostress op ons ligt te wachten. Het was super de kinderen en kleinkinderen weer te kunnen knuffelen. Volop gezelligheid tijdens alle bezoeken aan familie en vrienden.  Wij zijn door iedereen ongelooflijk verwend.  Jammer genoeg  hebben wij niet iedereen kunnen bezoeken de tijd is omgevlogen.

16 oktober, Schiphol—Londen—Trinidad . Het is al donker als wij weer bij de Nostress aankomen, dan op zoek naar een ladder, snel geregeld door de dockmaster, en  klauteren weer aan boord . De airco , geplaatst vanwege onze afwezigheid om het schip droog en schimmelvrij te houden, draait  op volle toeren, alles is nog tip top in orde en de  aangename temperatuur  aan boord  is niet verkeerd om weer te wennen aan het Caribische  klimaat.

 

 

Wil je reageren op dit bericht? Leuk!

*