St-Anne!!

30 mei 2013 door     Geen reacties   

St. Anne!!

P1060646.JPG P1060653.JPG P1060637.JPG IMG_8372.JPG We gaan nog een paar dagen ankeren bij St.Anne om de hoek van de  baai Le Marin! Een klein rustig dorpje met mooie stranden waar wij weer eens heerlijk kunnen kuieren over het witte zand. Het water is hier ook weer prachtig helder en uitnodigend om te zwemmen en te snorkelen.

 

 

 

IMG_8375.JPG IMG_8379.JPG

 

Een volle maan  de lichten en muziek in het dorp maken deze ankerplek wel heel bijzonder!

 

 

 

Collages16.jpg

 

Zaterdagmorgen varen wij met onze dinghy naar de kant lopen het pleintje over en tot onze verbazing en verrassing zijn daar Wilma en Bram van de Summertime, wij krijgen de uitnodiging om samen iets te ondernemen en dat vinden wij natuurlijk enorm leuk! Fort-de-France, een wandeling door de stad, een terrasje, de markt  was nog niet gesloten en  daar heerlijke vanille en rumpunch kunnen bemachtigen en dan via een prachtige route weer terug naar St-Anne, een enorm gezellige dag!!

 

Wil je reageren op dit bericht? Leuk!

*