Prickly Bay!

29 apr 2013 door     Geen reacties   

IMG_7884.JPG IMG_7877.JPG Vanuit  St.Georges zeilen wij weer een stukje zuidwaarts,  in het zuiden zijn prachtige baaien en hier willen wij ook nog een weekje rondscharrelen. We droppen het anker op een mooi plekje in Prickly Bay, helder blauw water, erg uitnodigend en al snel zwemmen wij een aantal rondjes om de boot.Genietend van een wijntje zien wij echt een vreemd bootje voorbij komen! Even later komt William voorbij, hij biedt zijn diensten aan , poetsen etc, en ook kan hij ons verse vis bezorgen, dat willen wij IMG_7878.JPG wel, en ja graag vooruit betalen !!?? Wij spreken af om de vis de volgende morgen te komen halen en dan ook betalen! Aan boord van Catamaran Tiger Lily zal hij zijn! Volgende morgen 10.00uur geen William geen vis!!!  Wel een verbaasde Bob die ook nergens vanaf weet, de bootboy die aan het werk is doet ook of hij bananen in zijn oren heeft ! Bob nodigt ons uit voor koffie en zo wordt het een ochtend met uitwisselen van vele verhalen! Daarna wandelen wij naar de Blue Water Bay een hele kleine baai met een restaurant aan het water, en een steiger met een aantal boten voor de verhuur, als wij na een heerlijke lunch weer terug wandelen komen wij zowaar 2 koeien tegen (die zie je hier niet zo vaak)  die  in de brandende zon liggen maar wel een geweldig uitzicht hebben over Prickly Bay!

Als wij de volgende morgen wakker worden zien wij met verbazing een Nedelandse boot naast ons liggen de Summertime! Een leuk en gezellig weerzien na Suriname! Zo ook met  Kent en Liz van de Diva die wij eerder onmoetten in Lissabon en Tobago, hun schip gaat hier op de kant voor het Hurricane seizoen en zij gaan terug naar Denemarken, en weer nieuwe ontmoetingen Ton en Gerrie van de Argo, zij zeilen al een aantal jaren rond!!  Kortom volop gezelligheid in Prickly Bay!!

Wil je reageren op dit bericht? Leuk!

*