Paasweekend!! FedEx en Zinkanodes !!

11 apr 2013 door     1 reactie   

P1060464.JPG

 

Na het klussen dobberen wij weer aan een mooring in de baai van Chagauramas!! Wij hebben nu een mooring  midden in de baai en dit is van een andere beheerder, onze mooring-boy woont op een catamaran , leeft van de moorings en het vissen!!

 

IMG_7609.JPG IMG_7612.JPG

Iedere morgen komt hij een praatje maken en vraagt aan ons hoeveel nachten wij nog moeten betalen.Tijdens zo’n praatje zien wij ook de hond van de Loreley overzwemmen, kan waarschijnlijkIMG_7608.JPG niet meer wachten op zijn baas totdat hij uitgelaten wordt. Na onze verontrustte oproep via de marifoon begrijpen wij dat deze hond dit regelmatig doet!!

 

IMG_7607.JPG

 

Paasweekend!! Het lijkt hier wel de Loosdrechtse of de Westeinder plassen op een mooie zomerse dag!! Overal Powermonsters  groot en klein, allemaal varen ze even snel en trekken enorme golven, en dat in een baai , met als resultaat een heftig dansende Nostress!!    “Powerboats” nu snappen wij de naam van de werf!

 

IMG_7598.JPGIMG_7603.JPGIMG_7604.JPGIMG_7606.JPG

 

 

 

 

 

Een enorme stellage  “berging”  voor de powerboats , voor het eerst gezien op La Palma maar daar lag anderhalve boot . In het weekend of de vakanties , een heftruck die de hele dag van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, bootjes uit de stellage haalt met mensen er al in,  te water laat en als zij weer terugkomen weer terug zet!! Zoals wij dit bekijken zijn het Top-dagen voor de heftruckchauffeurs en is het afzien voor de ankeraars!

 

P1060474.JPG P1060475.JPG Om 18.00 uur ontvluchten wij even de dansende Nostress en genieten van  ons Paasdiner, Swordfish met rijstpie en groente, klinkt toch Caribisch!!

Na het Paasweekend is de rust wedergekeerd, gelukkig want wij wachten nog op de zinkanodes besteld bij Marine-Warehouse die bezorgd worden door Fedex bij de Customs! Zoals alles hier relaxed gaat zo ook de bestellingen!! Vrijdag was de bestelling binnen bij Fedex en om 15.00 uur kunnen wij het afhalen bij de Customs! Dat hadden wij gedacht!! Het is hier geen Watersport Joosten, vandaag besteld en morgen in huis!!! “Ron volgende keer bestellen wij het bij jou, denk dat dan sneller gaat”!! Maar goed na enig aandringen en de nodige telefoontjes wordt het,  ja echt, dankzij de inzet van Miss Fanny van Marine-Warehouse, op zondagmorgen alsnog bij de Customs afgeleverd. P1060494.JPG Wij halen het begeerde pakje op, gelukkig de juiste  zinkanodes, en willen direct uitklaren!  Weekend, dus overtime  voor de dames en heren, Immigratie 100TT en ja, daar hadden wij niet op gerekend  Customs 174TT, als alles volgens de beloofde arrivel was gegaan en Fedex geen houding van, Relaxe Man, had aangenomen, dan !! Niet zeuren !! Wij zijn in de Caribe!!

Wij betalen met een vriendelijke glimlach alle overtime boetes nemen afscheid van de Blues en om 17.00 uur vertrekken wij richting Greneda.

 

 

 

 

1 reactie + Reactie toevoegen

 • Hoi Maarten en Thea
  Nou, moeten we maar en dependance daar beginnen denk.. ha, ha,
  Kan mij wel ergere plekken voorstellen!
  Je kunt alles meenemen maar het houd natuurlijk een keertje op
  maar een passende anode mee.. ?
  goed idee denk ik
  Gr Ron

Wil je reageren op dit bericht? Leuk!

*